Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 12. Bölüm özeti olan 14 Şubat Pazar tanıtımı Kaal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerde Geet rolü ile Drashti Dhami ve Mann rolü ile Gurmeet Chaudhary oyuncularının yer aldığı Hint yapımında ayrıca Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal isimleri yer alıyor. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan Hint yapımı, dram ve romantik türleri ile ekrana taşınıyor. Yapımcısı Gül Khan olan ve yönetmen koltuğunda Nissar Parvez’in oturduğu dizi, Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmıştı. Dizide, genç ev güzel bir kız olan Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızı olarak karşımıza çıkıyor. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu bir şirketin sahibi olan Dev ile evlendiriyor. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, zaten evli olduğunu Geet’in ailesinden saklıyor ve para için onunla evleniyor. Geet, evliliklerinin ertesi günü kocası tarafından terk ediliyor ve köyüne dönüyor. Hayatı büyük bilinmezliklerle ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına Mann çıkıyor ve onu hayata bağlıyor. Geet ve Mann arasında başlayacak büyük aşk onları büyük problemlere sürükleyecek. Yaralı Kalbim dizisinin 12. Bölümünde büyükanne Mann’a sürpriz yapacak ve Dev’i şirkete götürecek. Geet, aylardır bulmaya çalıştığı Dev’i görebilecek mi sorusu dizinin 12. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin yeni bölümünde büyükanne, Mann’ı arayacak ve kendisinin ihmal ettiğini söyleyecek. Geet ise Mann’ın sert karakterinden dolayı yorulacak ve onun karşısına çıkıp, kibirli ve sert biri olduğunu yüzüne vuracak. İkilinin konuşmalarını duyan büyükanne Geet’ten çok etkilenecek ve onu Mann’ın karısı olarak hayal edecek.

Yaralı Kalbim 12. Bölüm fragmanı özeti izle 14 Şubat Pazar

Yaralı Kalbim 12. Bölüm fragmanı özeti olan 14 Şubat Pazar tanıtımı yayınlandı. Dizinin 12. Bölümünde büyükanne, Mann ile konuşacak ve ona büyük bir sürpriz hazırladığını dile getirecek. O sırada Dev, şirkete gelecek. Geet’in Dev’i görüp görmeyeceği dizinin yeni bölümünde belli olacak.