Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 16 Şubat 2021 Salı tanıtımı olan Yaralı Kalbim 14. Bölüm özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 14. Bölümünde Mann ve Geet ofiste kilitli kalacaklar. Mann bu duruma çok öfkelenecek ve öfkesini Geet’ten çıkaacak. Dev ise şirkete gelecek ve her yerde Mann’ı arayacak. Geet, gece boyu ofiste kaldığından oldukça bunalacak. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde Mann, ofiste canı sıkıldığı için Geet ile konuşmaya başlayacak ve ona hayatıyla ilgili önemli sorular soracak. Geet, neden evden kaçtığını ve bu süreçte yaşadıklarını Mann’a anlatacak. Geet’i motive etmek isteyen Mann ise onun güçlü biri olduğunu dile getirecek. Mann’ın sözleri Geet’i çok duygulandıracak. Mann ve Geet’in baş başa olduğunu öğrenen Sasha ise çok sinirlenecek. Sasha, Geet’e yeni bir tuzak hazırlayacak. Sasha’nın Geet’e oyunu Yaralı Kalbim dizisinin 14. Bölümünde izleyiciler ile buluşacak. Orijinal adı Geet Hui Sabse Parayi olan ve Hindistan’da yayınlandığı dönemde en çok izlenen yapımlardan olan Yaralı Kalbim dizisi kaldığı yerden devam edecek. Dizide, istemediği bir evlilik yaşayan, kocası tarafından birinci günde terk edilen Geet ile abisi Dev’in yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’ın öyküsü ekranlara taşınıyor.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Geet ve Mann şirkette mahsur kalacak. Sasha bunu öğrenecek ve öfkeden çıldıracak. Sasha, Geet’e yine bir oyun oynamaya çalışacak. Başrollerini Geet rolü ile Drashti Dhami ve Mann rolü ile Gurmeet Chaudhary’nin paylaştığı Hint dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal isimleri rol alıyor.

Yaralı Kalbim 14. Bölüm fragmanı özeti izle 16 Şubat Salı

Hint dizisi Yaralı Kalbim 14. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Şubat Salı tanıtımı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Nissar Parvez’in oturduğu, yapımcısı Gül Khan olan ve dram, romantik türleri ile Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint dizisi, tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatıyor. Dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor.