Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanmaya başlayan yeni Hint dizilerinden olan Yaralı Kalbim, 17. Bölümü ile Cumartesi akşamı yayında olacak. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 20 Şubat Cumartesi özeti olan Yaralı Kalbim 17. Bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hindistan’da yayınlandığı dönemde büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Hint dizisi 2010-2011 yılları arasında gösterime girdi. Kanal 7 ekranlarında da tekrar bölümleri ile yayınlanan dizinin 17. Bölümü Cumartesi günü yayınlanacak. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde Geet istifa edecek. Büyükanne ise onun istifasını öğrenip iş teklifinde bulunacak. Geet bu teklifi kabul edecek ve Khurana konağına taşınacak. Büyükanne ona Mann’ın odasını verecek. Geet’in konakta yaşadığını öğrenen Mann, odasının da büyükanne tarafından ona verildiğini öğrenip deliye dönecek. Yaralı Kalbim Hint dizisinin 17. Bölümünde büyükanne, Geet ile Mann’ın arasını düzeltmek için büyük çaba gösterecek. Ancak ikilinin birbiri ile tartışmalarını engellemeyi başaramayacak. Geet ve Mann sürekli atışacaklar. Mann en sonunda, onun parasında gözü olduğunu dile getirip Geet’i aşağılayacak. Kalbi bu sözler karşısında kırılan Geet’in ne yapacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Mann ve Geet büyük bir tartışmanın içine girecek. Mann, Geet’e karşı ağır sözler söyleyecek. Kalbi kırılan Geet’in ne yapacağı sorusu ise Hint dizisinin 17. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 17. Bölüm fragmanı özeti izle 20 Şubat Cumartesi

Yaralı Kalbim 17. Bölüm fragmanı özeti olan 20 Şubat Cumartesi tanıtımı yayına girdi. Hindistan yapımı dizinin ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi var. Hint dizilerini yakından takip eden izleyiciler için Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan Yaralı Kalbim dizisi her akşam seyirci ile buluşuyor. Dizi, tüm engellere rağmen aşkın her sorunu çözeceğini anlatıyor.

Yaralı Kalbim dizisi oyuncuları isimleri

Drashti Dhami (Geet)

Gurmeet Chaudhary (Maan)

Suhasini Mulay (Savitri)

Abhinav Shukla (Dev)

Nikunj Malik (Anwesha)

Melanie Pais (Nandini)

Karishma Randhawa (Naintara)

Kanika Maheshwari (Sasha)