Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz haftalarda tekrar bölümleri ile yeniden yayına başlayan Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisinin 22. Bölümü ekranlardaki yerini alacak. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan Yaralı Kalbim 22. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 22. Bölümünde Geet köyüne dönmek için otobüse binecek. Bir taraftan çok korkan, diğer taraftan ise Mann için her şeyi yapmaya hazır olan Geet, kimsenin kendisini tanımaması için yüzünü örtecek. Büyüdüğü yerlerdeki kötü anıları gözünün önüne gelen Geet, yaşadığı kötü evliliğin ardından başına gelenler, hamileliği, ölümle tehdit edilmesi, babasının yardımı ile kaçması ve tam öldürülecekken Mann tarafından kurtarılmasını hatırlayacak. Geet’i bekleyen yeni maceralar dizinin yeni bölümlerinde izleyicilerle buluşacak. Yaralı Kalbim 25 Şubat Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Hindistan’da 2010-2011 yılları arasında gösterilen ve izlenme rekorları kıran Hint dizisi bir çok TV ödülünün de sahibi oldu.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle 25 Şubat Perşembe

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 25 Şubat Perşembe tanıtımı yayına girdi. Yönetmen koltuğunda Nissar Parvez’in oturduğu, yapımcısı Gül Khan olan ve dram, romantik türleri ile ekrana gelen dizi Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınını sürdürecek.

Yaralı Kalbim 22. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 22. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. İstemediği bir evlilik yaşayan ve ölümle burun buruna gelen Geet ve abisinin başına açtığı sorunlarla boğuşan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim dizisinde ekranlara geliyor.