Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint dizileri arasında yer alan Yaralı Kalbim dizisi 27. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 2 Mart Salı özeti olan Yaralı Kalbim 27. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin 27. Bölümünde Mann ve Geet duygusal bir yakınlaşma ile aşklarını ilan edecekler. Birbirine gittikçe yakınlaşan ikili, mutlu bir geleceğe adım atarken, Dev araya girmeyi sürdürecek. Mann ve Geet baş başa iken onların olduğu yere giden Dev, abisi ile konuşacak. Mann, Geet ile çok mutlu olduğunu, tüm dünyanın kendisine gülümsemeye başladığını hissettiğini dile getirecek. Geçirdiği tüm mutsuzluklarla dolu anların ardından, mutluluğu tekrar bulamayacağı korkusu ile yaşadığını söyleyen Mann, Geet ile tanıştıktan sonra yaşamın tüm renklerinin ona döndüğünü kaydedecek. Dev ise bu sözler karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 27. Bölümünde Geet, Mann’ın kendisi hakkında söylediği güzel sözleri dinleyip sevinecek. Mann ise Dev ile konuşmayı sürdürecek ve Geet hakkındaki düşüncelerini açıklıkla ona anlatacak. Gülmeyi unuttuğunu, Geet’in onun için her şeyi değiştirdiğini kaydeden Mann, Geet’in kendisini bütünüyle değiştirdiğini, geçmişi ne olursa olsun onu unutup yeniden başlaması gerektiğini fark ettiğini söyleyecek.

Yaralı Kalbim 27. Bölüm özeti fragmanı 2 Mart Salı

Yaralı Kalbim 27. Bölüm özeti fragmanı olan 2 Mart 2021 Salı tanıtımı yayına girdi. Hint dizisinin 27. Bölümünde Mann, Geet’in kendisine kattığı her şey için minnet duyduğunu kaydedecek. Geçmişin artık kendilerine bir şey ifade etmediğini kaydeden Mann, ne kendisine ne de Geet’e geçmişin etki edemeyeceğini söyleyecek. Mann’ın bu sözlerine karşılık hangi sürprizlerle karşılaşacağı ise dizinin yeni bölümlerinde izleyicilerle buluşacak.