Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri her gün ekranlara gelen son bölümleri ile kaldığı yerden aynı heyecanla sürüyor. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 4 Mart 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 29. Bölümünde Geet, Mann’ın başın gelenleri öğrenecek. Hastanede onu arayacak ancak bulamayacak. Naintara, Mann’ın odasını değiştirip kimsenin öğrenmemesini sağlayacak. Geet ise sonunda Mann’ın kaldığı odayı bulacak ve büyük buluşma tüm engellemeye rağmen gerçekleşecek. Mann ve Geet birbirlerine hasretle sarılacaklar. Herkes onları izleyecek. Yaralı Kalbim 29. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Hint dizisinin yeni bölümünde Geet, sevinçten ağlayacak. Hint yapımının son bölümünde duygusal anlar yaşanacak. Mann, Geet’e nişan gecesini soracak. Geet, önce her şeyi anlatmak için tereddüt etmeyecek ancak Mann’ın hasta olmasından dolayı bu büyük konuşmayı erteleyecek. Kendisini iyi hissetmediğini, bu yüzden kaçtığını kaydedecek. Mann ise buna inanmadığını belli edecek.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Naintara, Mann ile Geet’i birbirine kavuşmuş görecek ve hemen büyükannenin yanına gidip onu doldurmaya başlayacak. İşini sağlama almak isteyen Naintara, bu kez büyükanneyi sahaya sürmeye çalışacak. Dev ise bu duruma müdahale edecek ve Naintara’yı susturmaya çalışacak.

Yaralı Kalbim 29. Bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim 29. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin 29. Bölümünde Mann, bir an önce işinin başına dönmek için harekete geçmeye çalışacak. Geet ise dinlenmesi gerektiğini, henüz iyileşmediğini söyleyip onu durduracak. Naintara ise planlarına ara vermeden devam edecek. Dev tüm olup bitenleri yakından izleyip, Naintara’yı kolundan tutup Mann’ın yanına götürecek.

Yaralı Kalbim 4 Mart 2021 Perşembe fragmanı özeti oku

Yaralı Kalbim Hint dizisi 4 Mart 2021 Perşembe fragmanı özeti yine çok konuşulacak. Dizinin 29. Bölümünde Naintara, Geet’e her şeyi anlatıp anlatmadığını soracak. Mann ise olup bitenleri anlamaya çalışacak. Mann, Geet, Dev ve Naintara’nın davranışlarından o gece bir şeylerin olduğunu sezecek. Mann’ın tüm gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği sorusu 29. Bölümde yanıt bulacak.