Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir heyecanla beklenen yeni bölümde Geet, Mann’dan af dileyecek. Mann, içi acısa da kendisinden nefret ettiğini söyleyip uzak durmasını isteyecek. Geet, bu sözler karşısında gözyaşlarına boğulacak. Geet, Mann ile aralarında hala bir bağ olduğunu söyleyip, Mann’ın gerçek duygularını ortaya çıkarmaya çalışacak. Yaralı Kalbim 32. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin 32. Bölümünde Mann, yalnız kaldığı zaman, Geet’e söylediklerinden dolayı pişman olacak. Arada kalan Geet’in ne yapacağı yeni bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Mann, Geet’e ondan nefret ettiğini söyleyecek. Mann’ın acı sözlerini duyan Geet, büyük bir duygusal yıkım yaşayacak. İlk bölümü 2010, final bölümü 2011 yılında Hindistan’da yayınlanan dizi, romantik dram türü ile ekranlara geliyor.

Yaralı Kalbim 32. Bölüm özeti frgamanı izle

Yaralı Kalbim dizisi 32. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Hint dizisini Nissar Parvez yönetiyor. Orijinal adı Geet – Hui Hui Sabse Parayi olan dizi günlük olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Yaralı Kalbim 7 Mart 2021 Pazar özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim dizisi 7 Mart 2021 Pazar özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin başrolllerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Abhinav Shukla (Dev), Nikunj Malik (Anwesha), Melanie Pais (Nandini), Tanushree Kaushal (Parminder) ve Karishma Randhawa (Naintara) yer alıyor.