Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 9 Mart tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Geet, bir asansöre binecek ve tek başına olduğu bir sırada dua edip, Mann’ı gördüğü her an çok heyecanlandığını, bu heyecanını dizginlemeyi dileyecek. Gözlerini kapatıp dua etmeyi sürdüren Geet, bu yakarışına devam ederken, asansöre bir anda Mann binecek ve onun sözlerini duyacak. Çok utanan Geet, Mann’ı görünce yine susacak ve dili tutulacak. Mann ise dün nerede kaldıklarını soracak. Geet kaçamak cevaplar verecek. Daha sonra Mann, Geet’ten ilişkilerine yeni bir şans verecek bir şey yapmasını isteyecek. Geet Mann’dan kaçmaya çalışacak ancak bu kez bunu başaramayacak. Yaralı Kalbim 34. Bölüm özeti fragmanı Hint dizisinin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. 34. Bölümde Naintara da uslu durmayacak. Mann ve Geet’ten acı bir intikam almak isteyen Naintara, tuzağını yine kuracak. Dev ise tüm bu gelişmeleri yakından takip etmeye çalışacak. Naintara’nın Geet’e zarar vereceğini düşünerek onu durdurmaya çalışacak ve bunun için delil aramaya başlayacak. Hint dizisinin 34. Bölümünde Naintara, işe yeni başlayan Sviti’yi kendi tarafına çekecek ve onunla birlikte Geet’in hayatını tehlikeye atacak bir plan yapacak. Geet, Naintara’nın bu yeni ve sinsi tuzağına düşecek mi sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından izleyicilerle buluşturuldu. Hint yapımının son bölümünde Naintara, hapisten çıktıktan sonra Geet’i öldürmeyi kafasına koyacak ve Sviti ile anlaşıp tuzak hazırlayacak. Bu tuzağın ne olduğu ve Geet’e ne olacağı yeni bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim 34. Bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim dizisi 34. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Hindistan’da Star One kanalında 470 bölüm yayınlanan ve izlenme rekorları kıran, aynı zamanda birçok TV ödülü de kazanan dizinin yönetmen koltuğunda Nissar Parvez, yapımcı koltuğunda ise Gül Khan oturuyor. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizi Kanal 7’de günlük yayınlanıyor.

Yaralı Kalbim 9 Mart fragmanı özeti oku

Yaralı Kalbim dizisi 9 Mart 2021 Salı fragmanı özeti ekranlara geldi. Hayatı yakıcı sırlarla ve büyük bilinmezliklerle dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann, onu yıllar sonra yeniden hayata bağlayacak. Geet ile Mann arasında başlayan büyük aşkın onları nerelere sürükleyeceği yeni bölümlerde ortaya çıkacak.