Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri aynı heyecanla devam ediyor. Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 12 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve dizinin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 36. Bölümünde Dev, nihayet beklenen bir karara imza atacak. Naintara’dan boşanmak için hazırlıklara başlayan Dev’i ne gibi zorlukların beklediği yeni bölümlerde ortaya çıkacak. Mann ise bu gelişmeyi öğrendiğinde çok sevinecek ve Naintara’nın artık mutluluklarına gölge düşüremeyeceğini düşünerek mutlu olacak. Diğer taraftan büyükanne, Geet ile Mann’ın bir an önce evlenmesi için hazırlıklara hız verecek. Yaralı Kalbim 36. Bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Hint dizisinin yeni bölümünde Mann ile Geet’i yeni sürprizler bekliyor olacak. Geet’in iş arkadaşları, ikilinin evliliklerini kutlamak için sürpriz hazırlayacaklar ancak Mann’dan da çekinmeye devam edecekler. Mann ve Geet şirkete gittiğinde, kendileri için hazırlanan sürprizi görerek bu duruma oldukça şaşıracaklar. Dizinin 36. Bölümünde, Geet de Mann’a bir sürpriz hazırlamak isteyecek fakat buna fırsat bulmakta zorlanacak. Geet’in planladığı sürprizin ne olacağı sorusu 36. Bölümde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne Geet ile Mann’ın düğün hazırlıkları damga vuracak. İkili, en mutlu günlerini yaşamak için daha da heyecanlanacak. 36. Bölümde ikilinin arasında duygusal anlar yaşanacak. Mann, Geet’i bir an olsun yalnız bırakmayacak. Romantik anların yaşanacağı 36. Bölüm Cuma akşamı ekranlara gelecek.

Yaralı Kalbim 36. Bölüm özeti fragmanı izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 36. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 36. Bölümünde büyükanne, Geet ve Mann’ın evliliğinin bir an önce bitmesi için harekete geçecek. Geet ise düğün hazırlıkları devam ederken Mann’a sürpriz yapmak isteyecek. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok televizyon ödülü kazanan dizi, tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında her akşam izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Yaralı Kalbim 12 Mart Cuma fragmanı özeti oku

Hint dizisi Yaralı Kalbim 12 Mart 2021 Cuma fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Heyecanın ve temponun hiç düşmediği Hint yapımında Geet ile Mann’ın tesadüflerle dolu aşkları ekrana geliyor. Hayatı büyük sırlarla dolu olan Geet ve abisinin başına açtığı dertlerle boğuşan Mann’ın aşklarının ikiliyi nerelere sürükleyeceği dizide yer bulacak.