Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınlanmaya ve Hint dizisi severlerle buluşmaya devam ediyor. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 13 Mart Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin büyük bir dikkatle beklenen yeni bölümünde Mann, kız kardeşi ile Anny ile konuşacak. Onun Geet ile daha yakın olmasını isteyecek. Anny, Mann’ın bu isteğini önce kabul etmeyecek ancak Mann’ı da kırmamaya çalışacak. İkisini birbirine yakınlaştırmaya çalışan Mann’ın bu konuda başarılı olup olamayacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Yaralı Kalbim 37. Bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Hint dizisinin 37. Bölümünde Naintara şirkete gelip herkese kısa süreli bir şok yaşatacak. Geet ise Naintara’yı durdurmak için harekete geçecek ve önemli bir adım atacak. Naintara Geet’i terslemek istese de, mahkemeden alınan uzaklaştırma kararını görünce ibre tersine dönecek. Geet, onu uzaklaştırma yetkisinin olduğunu söyleyip polise haber verecek. Polis gelip Naintara’yı şirketten çıkaracak. Dizinin merakla beklenen 37. Bölümünde Naintara’nın planları suya düşecek. Öfkeden deliye dönen Naintara yeni bir plan yapacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Naintara, şirkette hisseleri olduğunu öne sürerek Geet ve Mann’a meydan okumaya çalışacak. Mahkemeden gelen uzaklaştırma kararını gördüğünde ise bozguna uğrayacak.

Yaralı Kalbim 37. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Yaralı Kalbim dizisi 37. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve dizi severlerle buluştu. Dizinin 37. Bölümüne Naintara’nın öfkesi damga vuracak. Her hareketi ters tepen Naintara, Geet ve Mann’a karşı yeni bir planla karşı durmaya çalışacak.

Yaralı Kalbim 13 Mart Cumartesi fragmanı özeti oku

Yaralı Kalbim dizisi 13 Mart 2021 Cumartesi fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Abhinav Shukla (Dev), Nikunj Malik (Anwesha) ve Karishma Randhawa (Naintara) ile Kanika Maheshwari (Sasha) yer alıyor.