Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden devam ediyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok televizyon ödülü kazanan Yaralı Kalbim dizisi 39. Bölümü ile yayında olacak. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 15 Mart 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Mann, düğün organizasyonunu Naintara’nın kardeşinin yürüttüğünü öğrenince büyük şaşkınlık yaşayacak. Naintara’nın kardeşi, organize ettiği düğünün Mann’ın düğünü olduğunu bilmediğini dile getirecek. Mann ise buna inanmayacak ve düğün işlerini başka bir şirkete vereceğini dile getirecek. O sırada ikilinin yanında olan büyükanne ise Mann’ı sakinleştirmeye çalışacak. Yaralı Kalbim 39. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Mann, Geet’in neden üzgün olduğunu bir türlü anlamayacak. Geet, sürekli kendisine ne olduğunu soran Mann’a endişelerinden bahsedecek. Mann ise bu endişeleri yersiz bulacak. Diğer taraftan, Any Geet’ten özür dileyecek. Onun yanında olacağını kaydedecek.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Mann, Geet ile kardeşi Any’nin iyi anlaştığını görüp mutlu olacak. Daha sonra Mann ve Geet birlikte doktora gidecekler. Bebeğin son durumu ile ilgili doktordan bilgi alacaklar. Mann, ultrasonda bebeği görecek.

Yaralı Kalbim 39. Bölüm özeti fragmanı izle

Hint Yaralı Kalbim dizisi 39. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin 39. Bölümünde Geet ile Any arasındaki uçurum ortadan kalkacak. İkili birbirine yakınlaşacak. Mann bu yakınlaşmadan oldukça memnun olacak.

Yaralı Kalbim 15 Mart 2021 Pazartesi fragmanı özeti oku

Yaralı Kalbim dizisi 15 Mart 2021 Pazartesi fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin başrollerini Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhary paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal rol alıyor.