Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 16 Mart Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Any, Mann ile Geet’in düğününü organize etmeye devam eden Arjun’a karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak. Arjun ise Any’yi kullanarak Mann’dan intikam almanın planlarını yapacak. Yaralı Kalbim 40. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı ekranlara geldi.

Dizinin 40. Bölümünde Geet, Mann’ın aşkını itiraf etmesini isteyecek. Mann ise hiç kar yağmayan Delhi’ye kar yağdığında onun istediklerini yerine getireceğini kaydedecek. Çaresiz kalan Geet, istediği sözleri hiç duyamayacağını düşünecek. Mann ise bahçeye suni kar yağdıracak. Mann ile bahçeye çıkan Geet, kar yağdığını görüp ondan beklediği sözleri söylemesini isteyecek. Geet’in bu sözleri duyup duymayacağı yeni bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti 16 Mart Salı

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 16 Mart Salı tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Geet, Mann’ın kendisini sevdiğini söylemesini isteyecek. Mann ise Geet ile uğraşmayı sevdiğinden bunu erteleyecek.

Yaralı Kalbim 40. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 40. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerde Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) olan Hint dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Abhinav Shukla (Dev), Karishma Randhawa (Naintara), Kanika Maheshwari (Sasha), Nikunj Malik (Anwesha), Melanie Pais (Nandini) ve Tanushree Kaushal (Parminder) ile Behzaad Khan (Brij) rol alıyor.