Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 17 Mart tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 41. Bölümünde Mann, en sonunda Geet’i ne kadar çok sevdiğini itiraf edecek ve kelimelere dökecek. Mann’ın sözleri ile büyük mutluluk yaşayan Geet, duygusal anlar yaşayacak. Geet daha sonra odasına dönecek ve birinin orada olduğunu görüp büyük korkuya kapılacak. Mann ise Geet’in çığlıklarını duyup soluğu hemen sevdiği kadının yanında alacak. Yaralı Kalbim 41. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 41. Bölümünde Mann, Geet’i korumak için odasına güvenlik kamerası yerleştirecek. Mann, Arjun ile konuşacak ve düğünün organizasyon işleri bittikten sonra iletişimi tamamen kesmesini isteyecek. Dizinin 41. Bölümünde Geet, yemek için mutfağa gidecek ve şiddetli bir patlama olacak. Mutfakta her tarafı alevler saracak. Geet’in bu yangından sağ çıkıp çıkmayacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 17 Mart özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı 17 Mart özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Geet, bir patlamanın ortasında kalacak. Dumanların arasında kalan Geet, ölümle burun buruna gelecek. Geet’in akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 41. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Hint Yaralı Kalbim dizisi 41. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor.