Yarının Sınırında filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Yönetmenliğini Doug Liman’ın yaptığı, Japon yazar Hiroshi Sakurazaka’nın ‘’All You Need is Kill’’ adlı romanından uyarlanarak beyazperdeye taşınan Yarının Sınırında filminin binlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, Yarının Sınırında filmiyle ilgili araştırmalar da sürüyor. İnternet kullanıcıları, Yarının Sınırında filminin oyuncularını, konusunu, hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Yarının Sınırında filmiyle ilgili detaylar, haberimizde…

bizim için şampiyon filmi nerede çekildi kaç yılında

YARININ SINIRINDA FİLMİ OYUNCULARI

Major Bill Cage rolüne Tom Cruise, Rita Vrataski rolüne Emily Blunt, Master Sergeant Farell rolüne Bill Paxton, General Brigham rolüne Brendan Gleeson hayat vermektedir.

YARININ SINIRINDA FİLMİ KONUSU

Mimics adındaki bir uzay birliği dünyayı ele geçirir. Dünyadaki hiçbir ordunun gücü bu birliği ortadan kaldırmaya yetmez. Uzay birliği birçok şehri yok eder ve insanları ölüme terk eder. Yeryüzündeki tüm birlikler Mimics’i yenmek için bir araya gelmek zorundadır. Deneyimsiz bir subay olan Bill Cage yeni görevine atılır ve hayatını kaybeder. Ancak hayatını kaybetmesi bir sonu değil başlangıcı temsil eder.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

YARININ SINIRINDA FİLMİNİN IMDB PUANI

İzleyicilerin beğenisine sunulan Yarının Sınırında filmi 10 üzerinden 7,9 puan aldı.

YARININ SINIRINDA FİLMİ HANGİ KANALDA - NE ZAMAN

Yarının Sınırında filmi 11 Mayıs 2020 tarihinde Pazartesi günü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi