Takım arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile girdiği komik diyaloglarla gündeme gelen ve Survivor 2020’nin şampiyonluk adayları arasında gösterilen Cemal Can Canseven’in aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı ve mesleği araştırılmaya devam ediyor. Survivor Cemal Can nereli? Survivor Cemal Can kaç yaşında? Survivor Cemal Can ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Son haftalarda yükselişe geçen performansı ve kazandığı oyunlarla çok konuşulan Cemal Can Canseven’in yaşamına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR CEMAL CAN NERELİ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Cemal Can Canseven aslen İzmirli. Cemal Can’ın babası Selanik göçmeni, annesi ise Rizelidir. Cemal Can’ın ismi Cemal dedesinden ve Can Bartu’dan geliyor. 34 yaşında bir ablası var ve ailesi İzmir Foça’da yaşıyor.

Survivor Barış’ın boyu, aslen nereli, mesleği ne? Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler

SURVİVOR CEMAL CAN KAÇ YAŞINDA?

25 Mayıs 1995 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Cemal Can 25 yaşındadır. Liseyi İzmir’de tamamlayan ve İstanbul’da üniversite eğitimine devam eden Cemal Can Canseven, 186 boyunda ve İkizler burcu. Sempatik tavırları ve renkli kişiliği ile yarışmada dikkat çeken Cemal Can Canseven, parkurlardaki mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

SURVİVOR CEMAL CAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Cemal Can DJ’lik ve modellik işi yapıyor. Sertifikalı DJ olduğunu söyleyen Cemal Can, aynı zamanda modellik kariyerini de geliştiriyor. Survivor’dan sonra şarkıcı olmak istediğini de söyleyen Cemal Can’a ilk sahne teklifi Demet Akalın’dan geldi.

Survivor Aycan kim, kaç yaşında, boyu kaç, aslen nereli, kaç kilo? Survivor Aycan Yanaç ne iş yapıyor?