Fox TV kanalında Pazartesi akşamları dizi severler ile buluşan Yasak Elma dizisinde heyecan giderek tırmanıyor. Medyapım tarafından çekilen ve yapımcısı Fatih Aksoy olan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Öykü ve senaryosu Melis Civelek ile Zeynep Gür’e ait olan dizinin başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay paylaşıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız ve Çağatay’ın bir ilişkiye başlaması Feride için büyük bir kabusa dönüştü. Yıldız ve Çağatay’ı ayırmaya çalışan Feride’nin yaptıkları ekrana yansıdı. Feride’nin bulduğu nihai çözüm ise herkesi şaşırttı. Yasak elma 89. Bölüm full izle Fox TV son bölüm detayları ortaya çıktı. Yasak Elma 90. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu.

YASAK ELMA 89. BÖLÜM FULL İZLE FOX TV SON BÖLÜM

Yasak Elma 89. Bölüm full izle Fox TV son bölüm adresi kanal tarafından paylaşıma sunuldu. Ender Argun, Yıldız Yılmaz, Şahika Ekinci karakterlerinin entrikaları ile örülü yapıma geçtiğimiz haftalarda Hasan Ali Kuyucu ve Çağatay Kuyucu karakterleri de dahil olmuştu. Dizinin yayınlanan 89. Bölümü dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başardı.

YASAK ELMA 89. BÖLÜM İZLE FOX TV

YASAK ELMA 90. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma 90. Bölüm fragmanı olan Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin fragmanının önümüzdeki günlerde dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya hesaplarından paylaşılması bekleniyor.