Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yasak Elma bugün var mı? 20 Nisan 2020 Pazartesi Yasak Elma dizisi ne zaman başlıyor, ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma bu hafta var mı? Yasak Elma hangi gün oynuyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece’nin paylaştığı ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yayın notlarını araştırıyor. Fox TV’de her Pazartesi yayınlanan ancak geçtiğimiz haftalarda çekimleri durdurulan dizinin yeni bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

YASAK ELMA BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma dizisi bugün yok. Ülkemizi de etkisi altına alan salgından dolayı dizinin setinde çekimler durdurulmuş ve oyuncular evlerine kapanmıştı. Fox Tv’nin sevilen dizisinin yeni bölümü bugün yayınlanmayacak. Dizinin son bölümünün en az 3-4 hafta daha yayınlanmayacağı biliniyor.

YASAK ELMA DİZİSİ BU HAFTA VAR MI, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Yasak Elma dizisi bu hafta oynamayacak. Pazartesi günleri ekranda olan dizi bu hafta izleyici ile buluşmayacak. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenip büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Halit cephesinde ise işler değişmiş, Halit, Yıldız’ı geri kazanmak için harekete geçmişti. Yasak Elma’nın 75. Bölümü merakla beklenmeye devam ediyor. Dizinin yerine bu hafta Çiçero filmi Fox TV’de izleyici ile buluşacak.