Yasak Elma dizisi yeni bölümü olan 71. Bölüm ile ekranlarda olacak. Yasak Elma dizisi son bölüm yayın günü ve ayrıntılarını araştıran dizi severler, Yasak Elma ne zaman başlıyor? Yasak Elma hangi gün oynuyor? Yasak Elma hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Barış Kılıç, Hakan Karahan ve Şafak Pekdemir olan popüler diziye dair yayın ayrıntıları ortaya çıktı.

YASAK ELMA NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm 2 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Yasak Elma’nın yeni bölümünde Halit’in batışı herkesi derinden etkileyecek. Halit, Zehra, Lila ve Erim yeni düzene ayak uydurmaya gayret gösterirken çok zorlanacaklar. Yıldız ise yeni hayatının tadını olan bitenler sebebiyle tam olarak çıkaramayacak.

YASAK ELMA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Yasak Elma dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Yasak Elma’nın son bölümünde Halit’in her şeyini kaybetmesinden en çok etkilenenlerden biri de Şahika olacak. Şahika şirketten gönderilecek ve tüm kapılar yüzüne kapanacak. Şahika ise bu gelişmelere karşı şok edici bir planla cevap verecek.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv