Yasak Elma 66. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı ve özetini izleyenler, dizinin son bölüm yayın gününe dair ayrıntıları merak etmeye başladı. Yasak Elma ne zaman, hangi gün oynuyor? Yasak Elma hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir olan Yasak Elma dizisi fragman ve yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

YASAK ELMA HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Yasak Elma dizisi 27 Ocak 2020 Pazartesi günü, Fox TV kanalında yayınlanacak. Dizinin 66. Bölümü ekranlarda olacak. Yeni bölümde Şahika, Halit ile Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapacak ve etrafındakileri de yanlış yönlendirecek.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

YASAK ELMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Yasak Elma dizisi bu akşam (27 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Yıldız ve Ender, Şahika’nın zokasını yutuyor ve Leyla konusunda rahatlıyorlar.

YASAK ELMA 66. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Yasak Elma dizisi 66. Bölüm fragmanı yayında. Yasak Elma yeni bölüm fragmanı detayları ortaya çıktı. Yeni bölümde Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenecek ve onu tehdit edecek. Nadir ise Halit’in tehdidine hazırlıklı olacak ve bir hamle yaparak Halit’i köşeye sıkıştıracak.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim, boyu kaç