Yasak Elma dizisi 68. Bölümü ile ekranlara gelecek. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin hayranları, Yasak Elma ne zaman, hangi gün oynuyor? Yasak Elma hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Barış Kılıç, Hakan Karahan ve Şafak Pekdemir olan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı olan Yasak Elma 68. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Yasak Elma’nın merak edilen yayın günü detayları haberimizde yer alıyor.

YASAK ELMA NE ZAMAN, 2020 HANGİ GÜN OYNUYOR?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü oynuyor. Yasak Elma dizisi 68. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde aldatılmayı kaldıramayan Yıldız, Halit’ten ayrılmaya karar verecek. Halit ise evden giden Yıldız’ın eve dönmesi için çare düşünür ve Leyla’dan uzaklaşır.

YASAK ELMA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Yasak Elma dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Yasak Elma dizisi son bölümde Leyla, Halit’in peşini bırakmak istemiyor. Şahika ise Leyla’ya Halit’i kazanabilmesi için akıl veriyor. Yıldız’ın yalnız kaldığını gören Nadir ise bambaşka planlar yapar.