Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yasak Elma 68. Bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanal olan Fox TV’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. 5 milyondan fazla izlenen ve trend videolar sıralamasında ilk 10’a giren videoyu izleyenler, Yasak Elma’nın yeni bölüm yayın günü ayrıntılarını merak etmeye başladı. Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 68. Bölüm fragmanı neler oldu? Yasak Elma son bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Barış Kılıç, Hakan Karahan ve Şafak Pekdemir’in yer aldığı popüler yapımın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı olan 68. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Yasak Elma dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Yayınlandığı günlerde en çok izlenen yapımlardan biri olan Yasak Elma dizisinin, ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu biliniyor.

YASAK ELMA 68. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLUYOR?

Yasak Elma dizisi 68. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde, ihaneti öğrenen Yıldız, Halitcan ile birlikte evi terk etmek istiyor ve Halit ile tartışıyor. Halit ise Yıldız’a ‘hiçbir yere gidemezsin’ diyor. Yıldız evi terk ediyor ve Halit’in çocukları Halit’i suçluyor. Yıldız ise ilk fırsatta Leyla ile kavga ediyor.

YASAK ELMA NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü, Fox TV kanalında oynuyor. Yasak Elma’nın son bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de dizi severler ile buluşacak.