Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt arıyor. Yasak Elma’nın son bölümü ekranlara gelmeyince dizinin final yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Yasak Elma 75. Bölüm fragmanı ne oldu? Sorusu yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece’nın olduğu ve Fox TV ekranlarında yayınını sürdüren Yasak Elma dizisi, büyük bir hayran kitlesine sahip olan, tanıtım fragmanları milyonlarca kez tıklanan popüler diziler arasında yer alıyor. Pazartesi günleri seyirci ile buluşan Yasak Elma dizisinin son bölüm fragman detayları ve yayın günü ayrıntıları ortaya çıktı.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ülkemizde de büyük risk teşkil eden corona virüs salgınından dolayı Fox TV dizilerine çekim arası verildi. Yasak Elma dizisi de bu diziler arasında yer aldı. “Evde Kal” sloganı ile video çeken Şevval Sam ve Eda Ece de dizinin çekimlerine ara verildiğini duyurdu.

YASAK ELMA 75. BÖLÜM FRAGMAN DETAYI

Yasak Elma dizisi 75. Bölüm fragman detayı ortaya çıktı. Buna göre Yasak Elma dizisinin 75. Bölümü bir süre daha yayınlanmayacağından dolayı fragman da hazırlanmadı. Yasak Elma dizisi yayın gününü merak eden dizi severlere kötü haber ulaştı. Yasak Elma dizisi en az 3-4 hafta daha son bölümü ile ekranlarda olamayacak.