Yasak Elma dizisi yeni bölümleri ile yayınına devam ediyor. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? Yasak Elma yeni bölüm saat kaçta? Yasak Elma hangi gün oynuyor? Yasak Elma dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Med Yapım tarafından çekilen, yapımcısı Fatih Aksoy, yönetmeni Murat Öztürk olan Yasak Elma dizisinin öykü ve senaryosunda Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün imzası var. Halit Argun rolünde Talat Bulut, Ender Argun rolünde Şevval Sam, Yıldız Yılmaz rolünde Eda Ece ve Şahika Ekinci rolünde Nesrin Cavadzade’nin başrolde olduğu dizi en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Yasak Elma dizisi yayın detayları ve saati hakkındaki sorular haberimizde yanıt buluyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm 16 Kasım Pazartesi akşamı başlıyor. Büyük bir merakla beklenen dizi yine iddialı bir bölümle ekranlarda olacak.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Yasak Elma dizisi yeni bölüm saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki hafta yayınlanan bölümünden özet görüntülerin ardından yeni bölüm izleyicilerle buluşuyor.

YASAK ELMA HANGİ GÜN OYNUYOR?

Yasak Elma dizisi her hafta Pazartesi günü oynuyor. Sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında olan Yasak Elma dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

YASAK ELMA HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Yasak Elma dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Dizi 85. Bölümü ile ekranlarda olacak.