Survivor 2020 yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yer alan Yasin Obuz, yarışmanın en çok sesi çıkan ve dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Yasin Obuz’un hayatı ve biyografisi ile memleketi, kaç yaşında olduğu, boyu ve kilosu ile evli olup olmadığını ve burç bilgisi ve mesleğini araştıran izleyiciler, Survivor Yasin aslen nereli? Survivor Yasin’in yaş ve boyu kaç? Survivor Yasin Obuz evli mi, burcu ne? Survivor Yasin ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Survivor genel performans tablosunda yüzde 49’luk bir başarı ortalaması ile onuncu sırada yer alan, haftalık tabloda ise bu oranın daha da düştüğü bir grafikte olan Yasin Obuz’un yaşamına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR YASİN ASLEN NERELİ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yasin Obuz aslen Diyarbakırlı. 1998 yılında Diyarbakır’da dünyaya gözlerini açan Yasin çocukluk yaşlarından itibaren sporla iç içe oldu. İlk lisansını 1998 yılında alarak futbol oynamaya başlayan, ayrıca çocukluk yaşlarında jimnastik, voleybol ve basketbol sporları ile de ilgilenen Yasin Obuz, Ankara Hacettepe Spor Bilimler Fakültesi’nde eğitim gördü.

tuğçe demirbilek ve danilo zanna

SURVİVOR YASİN’İN YAŞ VE BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz’un yaşı 32, boyu ise 183 cm’dir. Kıbrıs’ta ve Rusya’da bir süre yaşayan Yasin Obuz kariyerini mutfaktan yana geliştirdi. Masterchef Türkiye yarışması ile tanınan Yasin Obuz, yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

SURVİVOR YASİN OBUZ EVLİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz evli değil. Yasin’in evli olduğuna ve 1 çocuğunun olduğuna dair sosyal medyada bilgiler paylaşılıyor ancak bu bilgiler Yasin Obuz tarafından henüz teyit edilmedi.

mehmet yalçınkaya restoranı nerede

SURVİVOR YASİN OBUZ’UN BURCU NE?

21 Kasım doğumlu olan Yasin Obuz’un burcu akreptir. Survivor’da 92 kilodan 72 kiloya düşen Yasin Obuz, takım arkadaşları ile sık sık sorun yaşamaya devam ediyor. Gönüllüler Takımı’nda liderliğe oynayan Yasin Obuz, mücadeleci karakteri ile de alkış topluyor.

SURVİVOR YASİN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz aşçıdır. İstanbul Sirkeci’de Pilavcı Hırşit adında dükkanı bulunan Yasin Obuz yemek işi yapıyor.

somer sivrioğlu