7 Numara dizisi TRT 1 ekranlarına geri döndü. Büyük beğeni ile izlenen Yedi Numara dizisinin başlama tarihi, hangi kanalda oynadığı, oyuncu kadrosu, hikayesi ve çekim yeri merak ediliyor. 7 Numara ne zaman başlıyor? 7 Numara hangi kanalda oynuyor? Yedi Numara dizisi oyuncuları kim, konusu ne? 7 Numara dizisi nerede çekildi? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, tanıdık yüzlerin çok olduğu dizinin ayrıntılarını öğrenmeye çalışıyor. 2000 yılı ile 2003 yılı arasında TRT’de yayınlanan komedi dizisi 7 Numara’da, üniversite eğitimi için farklı şehirlerden gelen 4 kız ve 2 erkeğin ve diğer karakterlerin hikayesine odaklanıyor.

3 sezon ve 92 bölüm ekrana gelen, Türkiye’de yapılan ilk komedi dizilerinden olan 7 Numara dizisinde, yöresel diller de mizahın içinde ustaca kullanılıyor. Yedi Numara dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

7 NUMARA (YEDİ NUMARA) NE ZAMAN BAŞLIYOR?

7 Numara dizisi yeni bölümü 18 Nisan 2020 Cumartesi günü başlıyor. Yedi Numara dizisi saat 13.35'de izleyicinin karşısına çıkacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

7 NUMARA (YEDİ NUMARA) HANGİ KANALDA OYNUYOR?

7 Numara dizisi TRT 1 kanalında oynuyor. Her hafta Cumartesi günü ekranlara geleceği düşünülen komedi dizisi, izleyicilerine eğlenceli anlar yaşatacak.

YEDİ NUMARA (7 NUMARA) OYUNCULARI KİM OYUNCU KADROSU

  • Şebnem Sönmez (Zeliha Ballıoğlu)
  • Engin Alkan (Vahit Ballıoğlu)
  • Olgun Şimşek (Sabit Ballıoğlu)
  • Nuray Uslu (Rüya Uslu)
  • Tuba Erdem (Armağan Erdem)
  • Gülden Güney (Cansu Güney)
  • Ayça Mutlugil (Ayten Mutlugil)
  • Okan Selvi (Haydar Ballıoğlu)
  • Volkan Girgin (Recep Ballıoğlu)
  • Ruhi Sarı (Satılmış Ballıoğlu)
  • Aşkın Şenol (Berat Çolağangiller)
  • Sedef Pehlivanoğlu (Meryem)

Oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Özlem Türkad (Asiye), Ahu Türkpençe (Seher), Çağlar Çorumlu (Yusuf Güdük), Binnur Kaya (Hürrem "Konuk"), Ali Atay (Leo "Konuk"), Gürkan Uygun (Anıl "Konuk"), Bülent İnal, Mustafa Üstündağ (Kapkaççı "Konuk"), İlker Ayrık (Kapkaççı, Atakan "Konuk"), Arda Kural (Bora "Konuk"), Beyazıt Öztürk (Kendisi "Konuk"), Asuman Dabak (Yönetmen "Konuk"), Engin Hepileri (Konuk Oyuncu) ve Mihriban Er (Konuk Oyuncu).

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

7 NUMARA (YEDİ NUMARA) DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Vahit ve Zeliha çifti köyden İstanbul’a kaçan, kelepir bir ahşap evi satan alan bir çifttir. Çocukları olmayan, evi ise gençlere kiralayıp hem geçimlerini sağlayan, hem de öğrencilere sahip çıkan çift, çocuk özlemlerini de dindirmeye çalışır. 7 numaralı ahşap evin üst katını dört öğrenci kız tutar. Vahit’in memleketinden ise 2 yeğeni gelir. 2 yeğenle birlikte bir diğer yeğen de köşkün yeni misafiri arasına girer. Dört şehirli kız ile üç köylü oğlanın aynı çatı altını nasıl paylaşacağı Yedi Numara dizisinde anlatılıyor.

7 NUMARA (YEDİ NUMARA) DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

7 Numara (Yedi Numara) dizisi Üsküdar’da ve Arnavutköy’de çekildi. Dizinin ana mekanı olan ahşap konak için 2 farklı ev kullanıldı. Evlerden biri Üsküdar Kandilli Derman Sokak No: 1’de yer alan tarihi köşk oldu. Dizinin 13 bölümünün burada çekildiği biliniyor. Diğer bölümler ise Beşiktaş Arnavutköy Beyazgül Caddesi No: 55 adresinde bulunan tarihi ahşap binada çekilmiştir.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi