Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin 13 Mart fragmanı ile ekranlara geldi. Yemin 205. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severler ile buluştu. Yeni bölümde Reyhan hamile mi? Sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. Aşkları için büyük savaş veren Reyhan’ın ve Emir’in hikayesinin konu edildiği dizi hafta içi her gün saat 20.00’de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Hint dizilerinin yanı sıra Türk dizileri de yayınlanan Kanal 7 ekranlarında Yemin’in son bölümü 13 Mart 2020 Cuma günü izleyici ile buluşacak.

YEMİN 13 MART FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Yemin dizisi 13 Mart fragmanı ve özeti yayına girdi. Yemin’in son bölümünde Reyhan hamile olduğundan şüphelenecek. Hasan bebeğe karşı büyük bir sevgi besleyen Reyhan’ın hamile olup olmadığı yeni bölümde ortaya çıkacak. Hamile olduğundan şüphelenen Reyhan, emin olmadan Emir’e bir şey söylemek istemeyecek.

YEMİN 205. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM

Yemin dizisi 205. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Narin’in başının belada olduğunu öğrenen Kemal, telefonlarına bakmadığı için kendini suçlayacak. Narin ise adamların elinde olacak. Kemal’in Narin’i kurtarıp kurtarmayacağı yeni bölümde belli olacak.