Yemin 198. Bölü fragmanı yayına girdi. Yemin 4 Mart 2020 fragmanı ve özeti dizi severlerin ilgisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin son bölüm fragmanı ile yeniden gündem oldu. Yemin yeni bölüm fragmanı yayında mı? Sorusuna yanıt arayan izleyiciler, başrollerini Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel ve Yaghmur Shahbazova’nın oynadığı dizinin fragman detaylarını araştırıyor. Hafta içi her gün 19.00’da yayınlanan Yemin dizisi Reyhan ile Emir’in büyük aşkını anlatıyor.

YEMİN 198. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 198. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Emir Yücel’in peşine düşecek. Reyhan ise cezaevine dönmek zorunda kalacak. Karısının cezaevinde kalmasına tahammül edemeyen Emir tüm imkanları seferber edecek.

YEMİN 4 MART FRAGMANI YAYINDA MI?

Yemin dizisi 4 Mart fragmanı yayına girdi. Yemin dizisinin yeni bölümünde Emir’in Yücel’i bulup karısını kurtarma planı izleyici ile buluşacak. Erhan’ın mektubundan dolayı ise Oya perişan olacak. Narin, Oya için üzülecek ve destek olarak neşelenmesi için elinden geleni yapacak. Oya’nın durumu gittikçe kötüleşecek.