Yemin 204. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Yemin 12 Mart fragmanı ne oldu? Sorusuna yanıt bulundu. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de yayına giren ve ülkemizde önemli bir kitle tarafından takip edilen Yemin dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Reyhan rolünde Özge Yağız, Emir rolünde Gökberk Demirci, Kemal rolünde Can Verel ve Narin rolünde Yaghmur Shahbazova’nın başrol oynadığı, oyuncuları arasında ayrıca Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün olduğu popüler diziye dair merak edilen son bölüm fragman detayları ortaya çıktı.

YEMİN 204. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Yemin dizisi 204. Bölüm fragmanı ve özeti izleyici ile buluştu. Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisinin 204. Bölümü 12 Mart 2020 Perşembe günü dizi severlerin beğenisine sunulacak. Ayhan Özen ve Serkan Mut’un yönetmen koltuğunda oturduğu, proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Yemin dizisi Karamel Yapım tarafından televizyon ekranlarına taşınıyor. Dizinin son bölümünde Emir, Hasan bebeğe bakan Reyhan’ın özenini görünce ona daha çok hayran oluyor. Bebeğin babası ise konağa girmek için çabalıyor.

YEMİN 12 MART FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin 12 Mart fragmanı olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zor zamanlarda yaşayan büyük bir aşk hikayesi sloganı ile ekranlara gelen Yemin’in son bölümünde Emir ve Reyhan’ı bekleyen sürprizler ortaya çıkacak. İzleyenleri duygudan duyguya sürükleyen dizi Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Yemin’in yeni bölümünde Kemal, duyduklarından sonra radikal kararlar almaya başlıyor. Narin ise her şey için kendini suçluyor.