Yemin 210. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? Yemin 20 Mart fragmanı olan Yemin yeni bölüm fragmanı ne anlatıyor? Sorularına yanıt bulundu. Aşkları için büyük savaşlar veren Emir ve Reyhan’ın hikayesi ile Kemal ve Narin’in öyküsünü konu alan ve Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de yayınlanan Yemin dizisi son bölüm fragmanı ile çok konuşulacak. Dizinin yeni bölümünde Emir’in sürprizi duygusal anlar yaşatırken, Reyhan’ın bayılması bölüme damga vuracak. Yemin fragman detayları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 210. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN 20 MART FRAGMANI

Yemin dizisi 210. Bölüm fragmanı olan Yemin 20 Mart 2020 Cuma fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde Emir’den Reyhan’a büyük bir sürpriz gelecek. Reyhan ise bayılacak ve herkesi korkutacak. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün rol aldığı Yemin dizisi son bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut’un oturduğu, projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Yemin dizisi Karamel Yapım tarafından Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Yemin’in son bölümü 20 Mart Cuma akşamı dizi severler ile buluşacak.