Yemin dizisi son bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de izleyici ile buluşacak ve aşkları için büyük savaşlar veren aşıkların ekrana taşındığı Yemin dizisi 213. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yemin 25 Mart fragmanı ve özeti ne oldu? Yemin yeni bölüm fragmanı ne anlatıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, sevilen dizinin fragman detaylarını araştırmaya başladı. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün yer aldığı Yemin’in fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 213. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 213. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Emir, Gülsüm’ün gerçekten Reyhan’ın kardeşi olmadığını öğrenecek. Gülsüm ise kendini bu oyuna kaptırmış, tatmadığı duyguları yaşarken mutlu olacak. Emir, her şeyi göze alıp hamileliği zor geçeceğe benzeyen Reyhan’a gerçekleri söylemek için hazırlanacak.

YEMİN 25 MART FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi 25 Mart Çarşamba fragmanı yayınlandı. Yemin’in yeni bölümünde Narin, sürpriz tanığın Oya olduğunu öğrenip deliye dönecek. Oya’yı bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamayacak. Narin, mahkeme gününde bir karar vermek zorunda kalacak.