Yemin son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Cavidan’ın gerçekleri öğrendiği bir bölüm olacak. Yemin 214. Bölüm fragmanı olan Yemin yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin sevilen yapımını takip eden kitleyle buluştu. Yemin 26 Mart fragmanı bir çok sorunun cevabını veriyor. Aşkları için büyük savaşlar veren karakterlerin öyküsü hafta içi her gün saat 20.00’de Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün olduğu Yemin’in fragman detayları haberimizde cevap buluyor.

YEMİN 214. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM

Yemin dizisi 214. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Emir, içinde sırrı daha fazla tutamayacak ve Zafer’le konuşacak. Bu konuşmaları ise Cavidan duyacak. Yaklaşan tehlikenin farkında olan Cavidan, Emir’in Gülsüm’le konuşmaması için yine hain bir planını devreye sokacak. Reyhan ise kendisinden saklanan gerçeği öğrenmeye çok yaklaşacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 26 MART FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 26 Mart fragmanı dizi severler ile buluştu. Yemin’in son bölümünde Narin, Oya’nın adliyeye gelmesi ile ne kadar kararlı olduğunu görecek. İyice köşeye sıkışan Narin, Oya’yı ikna etmeye çalışacak. Narin ile Kemal’in velayet davasına dair gelişmeler yeni bölümde belli olacak.