Yemin dizisi son bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Yemin dizisinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Ekranların sevilen dizilerinden olan Yemin’in yeni bölüm fragmanı pek çok soru işaretini beraberinde getirdi. Reyhan’ın Cavidan’ın kurduğu tuzakları çözmeye yaklaştığı yeni bölümde, Cavidan’ın sinir krizi geçirdiği bir anda büyük bir sürprizle karşılaşacak. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de izleyici ile buluşan dizinin oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür var. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Yemin dizisi Karamel Yapım tarafından çekiliyor.

YEMİN 221. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi 221. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yemin’in son bölümünde Cavidan tam kolyeye uzanırken Reyhan uyanacak ve Cavidan’ı bileğinden yakalayacak. Reyhan tam bir şeyleri çözecek derken Cavidan yine ustalıkla rolünü yapıp paçayı kurtaracak. Diğer taraftan Reyhan ile Emir’in aralarındaki buzlar da henüz erimeyecek. Takip programını öğrenen Reyhan çileden çıkacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 6 NİSAN FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 6 Nisan 2020 Pazartesi fragmanı yayınlandı. Yemin’in yeni bölümünde Narin ve Kemal birbirlerine sevmediklerini söyleyemeyecek. Ancak raporu da almayı başaracaklar. Hızır ve Şehriye ise boşanma öncesinde yeni bir plan yapacaklar. Narin ve Kemal’in boşanma konusundaki son sözleri Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak.