Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisi Yemin’in 222. Bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Yemin dizisi 7 Nisan Salı fragmanı yine çok konuşulacak. Aşkları için büyük savaşlar ve sınavlar verenlerin dizisi Yemin, zor zamanlarda yaşayan büyük bir aşkın hikayesi olarak ekranlara geliyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de izleyici ile buluşan Yemin dizisi, izleyiciyi duygudan duyguya sürüklemeye devam ediyor.

YEMİN 222. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN SON BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 22. Bölüm fragmanı olan Yemin son bölüm fragmanı yayında. Cavidan’ın yeni oyunlar kurduğu bölümlerde Reyhan ve Emir telaşına düşecek. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova ve Gül Arcan Gürses’in olduğu, yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut’un oturduğu Yemin dizisinin proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Karamel Yapım tarafından hazırlanan dizi Kanal 7’de yayınına devam ediyor.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN 7 NİSAN SALI FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı Yemin 7 Nisan Salı fragmanı ekranlara geldi. Emir ve Reyhan, bebeğin kız mı yoksa erkek mi olduğu konusunda konuşacaklar. Cavidan ise bebeğin doğmaması için yeni planlar yapacak. Kemal ile Narin’in boşanma durumları ise bir sonuca ulaşacak.