Yemin son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Emir’in kötü bir haber alacağı, Reyhan’ın umutsuzluğa kapılacağı ve Narin’in veda edeceği bölümde önemli gelişmeler olacak. Yemin 223. Bölüm fragmanı olan Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı (8 Nisan Çarşamba) dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’de hafta içi günlerde saat 20.00’de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür isimleri var. Yemin dizisi fragman ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 223. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 223. Bölüm fragmanı olan son bölüm fragmanı yayına girdi. Karamel Yapım tarafından hazırlanan dizinin son bölümünde Cavidan yine ortalığı karıştıracak. Emir ise Reyhan’ın bebeği ile ilgili kötü haberi telefondan alacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 8 NİSAN FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan 8 Nisan Çarşamba fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Sevilen dizinin yeni bölümünde Narin küçük kızla vedalaşacak. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ile Serkan Mut’un oturduğu Yemin dizisinin 223. Bölümü saat 20.00’de ekranlarda olacak.