Yemin dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 227. Bölüm fragmanı ve tanıtımında Reyhan’ın sağlık durumunun kötüleştiği görülüyor. Narin ile Kemal tarafında ise umutların giderek yittiği bir bölüm ekrana gelecek. Kanal 7’nin sevilen Türk dizisi Yemin’in yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre’nin hedefinde Reyhan’ın değil Cavidan’ın olduğu ortaya çıkmıştı. Cavidan’ın kurduğu plan kendi başına patlamış ve kendisini kötü günler bekliyordu. Yemin dizisi 14 Nisan Salı fragmanı bir çok yeni ipucu sundu. Hafta içi her gün Kanal 7’de yayınlanan dizi, aşkları için büyük savaşlar verenlerin hikayesini konu alıyor.

YEMİN 227. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 227. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Sevilen Türk dizisinin yayınlanan son bölümünde Reyhan ile Emir’in anne ve baba olma heyecanları ekrana taşınmıştı. Doktorlar ise kötü bir şeylerden şüphelenmişlerdi. Yemin’in yeni bölümünde bu şüpheler daha da açıklık kazanacak ve Reyhan’ın sağlık durumu kötüleşecek.

YEMİN 14 NİSAN SALI FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisinin 14 Nisan Salı fragmanı yayına girdi. Yemin’in son bölümü saat 20.00’de dizi severler ile buluşacak. Oyuncuları arasında Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür olan popüler dizinin 227. Bölümü Kanal 7 ekranlarında olacak.