Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 15 Nisan Çarşamba fragmanı izleyici ile buluştu. Cemre Cavidan’ı perişan halde bırakmış, Reyhan ise sıklaşan sancıları için doktora gitmişti. Reyhan’ın bebeğinin tehlikede olduğunu öğreneceği son bölümde birçok önemli gelişme yaşanacak. Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 228. Bölüm fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür olan, proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Yemin dizisi Karamel Yapım tarafından yapılıyor. Kanal 7’nin sevilen Türk dizilerinden olan Yemin hafta içi her gün saat 20.00’de ekrana gelmeye devam ediyor.

YEMİN 228. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN 15 NİSAN FRAGMANI

Yemin dizisi 228. Bölüm fragmanı olan Yemin 15 Nisan fragmanı yayına girdi. Yemin’in son bölümünde Cavidan perişan bir halde olacak. Cemre ise intikamını sürdürecek ve Cavidan’a küçük ziyaretler yapacak. Reyhan’ın sancıları sıklaşmaya başlayacak ve doktorlar kendi aralarında ciddi bir durumdan bahsedecekler. Reyhan’ın ise hiçbir şeyden haberi olmayacak.

YEMİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından yayınlandı. Yemin’in yeni bölümünde Şehriye ve Hızır’ın planı işe yarayacak ve Narin eve gelecek. Ancak Kemal’in farklı tavrı ile karşılaşacak. Kemal ise Narin’i hatırlatan her şeyden uzak durmaya çalışacak.