Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Yemin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 231. Bölüm fragmanı (20 Nisan 2020 Pazartesi fragmanı) zor bir soruyu da beraberinde getirdi. Reyhan’ın bebeğini aldırıp aldırmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Reyhan ve Emir’in zor kararlar vereceği yeni bölümde Cavidan da tekrar eve dönüyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de dizi severler ile buluşan Yemin dizisinde Emir ve Reyhan ile Kemal ve Narin’in hikayeleri anlatılıyor. Yemin dizisi son bölüm fragmanı ve yayın notları ortaya çıktı.

YEMİN 231. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 231. Bölüm fragmanı yayına girdi. Emir ve Reyhan hayatlarının en zor kararlarından birini vermek zorunda kalacak. Bebeğin aldırılması gerektiği tekrar hatırlatılacak ve son bölümde duygu dolu anlar yaşanacak. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün olduğu dizinin 231. Bölümü izleyici ile buluşacak.

YEMİN 20 NİSAN PAZARTESİ FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi 20 Nisan 2020 Pazartesi fragmanı izleyici ile buluştu. Kemal ve Narin cephesinde de işler karışıyor. Masal, Narin’den vazgeçmiyor. Karamel Yapım tarafından hazırlanan ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Yemin dizisi yeni bölümü ile Pazartesi günü ekranlarda olacak.