Kanal 7 ekranlarının hafta içi her gün saat 20.00’de yayınlanan Türk dizisi Yemin’in yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Yemin 232. Bölüm fragmanı ve özeti dizinin hayranlarını üzdü. Yemin dizisi 21 Nisan Salı fragmanı yeni soruları akla getirdi. Aşkları için büyük sınavlar veren Reyhan ve Emir ile Narin ve Kemal’in öyküsü Kanal 7’de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür olan Yemin dizisinin son bölüm fragman notları ve detayları ortaya çıktı.

YEMİN 232. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 232. Bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yemin’in 232. Bölümü 21 Nisan akşamı saat 20.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak ve dizi severlerin aklındaki birçok soru yanıt bulmuş olacak.

YEMİN 21 NİSAN SALI FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisinin 21 Nisan 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Proj-Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait diziyi Karamel Yapım hazırlıyor. Yemin’in yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özen ve Serkan Mut isimleri var.