Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 234. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de dizi severler ile buluşan Yemin dizisinin 23 Nisan Perşembe fragmanı yine olay olacak. Emir ve Reyhan’ın trafik kazasından kurtulduğu, Kemal ve Narin’in yine belirsizlikle devam edeceği ve Cavidan’ın büyük tehlikede olacağı 234. Bölüm çok konuşulacak. Aşkları için büyük savaşlar verenlerin dizisi Yemin’de taşrada doğmuş Reyhan’ın öyküsü ekranlara gelmeye devam ediyor. Yemin dizisi fragman ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 234. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 234. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan fragmanda Emir ile Reyhan’ın yeni soru işaretleri boğuştuğu, Kemal ve Narin’in birbirinden gittikçe daha da uzaklaştığı, Cavidan’ın ise ölümle yeniden yüz yüze geleceği bir bölüm ekranda olacak.

YEMİN 23 NİsAN PERŞEMBE FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Yemin 23 Nisan 2020 Perşembe fragmanı olan Yemin dizisi son bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova ve Gül Arcan Gürses’in olduğu popüler dizi yeni bölümü ile ekranda olacak.