Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 235. Bölüm fragmanı yayına girdi. Reyhan’ın çocuğunu aldırmaktan vazgeçtiğini doktorlara söyleyeceği, Cavidan’ın ise ölümle burun buruna geleceği yeni bir bölüm ekranlarda olacak. Yemin 24 Nisan Cuma fragmanı büyük heyecana yol açtı. Dizi hayranları Reyhan’ın bebeğini aldırmama kararına çok sevindi. Yemin’in 234. Bölümünde trafik kazasını atlayan Reyhan ve Emir’e bir şey olmadığı ortaya çıkmıştı. Kemal ise bir taraftan Masal’a odaklanırken, diğer taraftan Narin’i düşünmeye devam etmişti. Yeni bölümde Narin, artık Masal'ın yanında olacağını söyleyecek. Yemin dizisi son bölüm fragmanı Kanal 7 izleyicisi ile paylaşıldı. Merakla beklenen fragman ve detayları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 235. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 235. Bölüm fragmanı olan Yemin yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Pazartesi ile Cuma günleri arasında Kanal 7’de yayına devam eden Yemin dizisi son bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Zor zamanlar yaşayan büyük bir aşkın hikayesi olan Yemin, saat 20.00’de yeni bölümü ile yayına girecek.

YEMİN 24 NİSAN CUMA FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisinin 24 Nisan 2020 Cuma fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda : Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova ve Gül Arcan Gürses’in yer aldığı ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Yemin dizisi 235. Bölümü ile devam edecek.