Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 237. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emir tüm gerçekleri öğrenmiş ve duydukları karşısında şoka uğramıştı. Kendini toparlayan Emir, karısı Reyhan’a destek olmak için harekete geçmiş ancak Reyhan’ın kararını öğrenerek ikinci şoku yaşamıştı. Son bölümde Reyhan, bebeğini sağlıklı bir biçimde kucağına alacağını tekrarlıyor. Yemin’in yeni bölüm fragmanı ve özetini merak eden dizi severler, Yemin 28 Nisan Salı fragmanı yayında mı? Sorusuna yanıt arıyor. Aşkları için büyük bedeller ödeyen ve büyük savaşlara girenlerin dram dolu hikayesi Yemin’in 237. Bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Kanal 7’de yayınlanan Türk dizisi Yemin’in fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

YEMİN 237. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 237. Bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde Reyhan’ın göz göre göre ölüme yürümesini kabullenemeyen Emir’in ne tepki verdiği ortaya çıkmıştı. Kemal ise Narin’in eve taşınmasından dolayı –her ne kadar belli etmese de- çok mutlu olmuştu. Evde eski güzel anılar yeniden canlanmaya başlamış, Oya ise Narin’in eve dönmesinden rahatsız olduğunu belli etmiş ve kafasındaki planı açıkça söylemişti.

YEMİN 28 NİSAN SALI FRAGMANI GELDİ

Yemin dizisinin 28 Nisan 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler olacak. Reyhan ve Emir bebek hakkında ciddi bir konuşma yapacak. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova ve Gül Arcan Gürses’in yer aldığı, Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisinin 237. Bölümü ekrana gelecek.