Yemin son bölüm fragmanı olan Yemin 238. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisi Yemin hafta içi her gün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 238. Bölümü yayınlanacak Yemin dizisinde Reyhan ve Emir yine bebekle ilgili önemli kararlar alacak. Emir, Reyhan’ın hayata tutunması için bebeğin alınmasını isterken, Reyhan ise bebeğini aldırmamak için direnecek. Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 29 Nisan 2020 Çarşamba fragmanı dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Diğer taraftan Kemal ve Narin cephesinde de gerginlik artacak. Aşkları için büyük savaşlar veren ve büyük bedeller ödeyenlerin dizisi Yemin Çarşamba akşamı saat 20.00’de dizi severler ile buluşacak.

YEMİN 238. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 238. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları tarafından paylaşıldı. Kısa sürede büyük ilgi gören fragmanda Reyhan ve Emir’in bebekle ilgili kararları yer alıyor. Emir bebeğin alınması için Reyhan’ı hastaneye götürmeye çalışacak. Reyhan ise hastaneye gitmemek için Emir’e rest çekecek. Narin ve Kemal ise yeni bir anlaşmazlığa daha düşecekler.

YEMİN 29 NİSAN ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi 29 Nisan Çarşamba fragmanı ve özeti izleyiciler ile buluştu. Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür’ün oyuncu kadrosunda yer aldığı ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisinde final heyecanı yaklaştıkça her yeni bölüm dizi severlerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor.