Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 239. Bölüm fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisi hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Yavaş yavaş finale ilerleyen dizinin yayınlanan son bölümünde Reyhan, Emir’in tüm çabalarına rağmen kararından vazgeçmemiş ve bebeği doğuracağını söylemişti. Emir ise radikal bir hamle yaparak Reyhan’ı ısrarla hastaneye götürmeye çalışmıştı. Kemal ve Narin cephesinde ise yüzleşme yaşanmış, Kemal, Narin’e oynanan oyundan haberi olup olmadığını sormuştu. Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 30 Nisan Perşembe fragmanı izleyiciler ile buluştu. Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle takip edilen Yemin dizisinde 239. Bölüm heyecanı yaşanacak.

YEMİN 239. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 239. Bölüm fragmanı olan Yemin yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisinin yeni bölümü yine ilgiyle izlenecek.

YEMİN 30 NİSAN PERŞEMBE FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisi 30 Nisan Perşembe fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür olan dizide Reyhan çocuğu için direnmeye devam ediyor. Emir ise karısının hayatı için savaşıyor.