Yemin dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Yemin 240. Bölüm fragmanı yayına girdi. Büyük bir ilgiyle Kanal 7 ekranlarından takip edilen dizinin finaline doğru adım adım yaklaşılırken, Reyhan’ın bebeği hakkındaki kararı da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yayınlanacak son bölümünde Emir, Reyhan’ı bir seçim yapması için zorluyor. Emir, Reyhan’a ya bebeği ya da kendisini tercih etmesi gerektiğini söylüyor. Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin  Mayıs 2020 Cuma fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Kısa sürede binlerce kez izlenen ve yorumlanan son bölüm fragmanında Reyhan’ın hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Reyhan’ın son durumu yeni bölümde ortaya çıkacak.

BAŞROL OYUNCUSU ÖZGE YAĞIZ (REYHAN) YEMİN DİZİSİNDEN AYRILIYOR

YEMİN 240. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 240. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de hafta içi her gün saat 20.00’de yayınlanan dizinin 240. Bölüm tanıtımında Emir ile Reyhan’ın bebek yüzünden yine ciddi bir tartışmaya girdiği görülüyor. Reyhan, canı pahasına bebeğini doğurmak için ısrarını korurken, Emir, karısının ölmemesi için ikna çalışmalarını sürdürüyor.

YEMİN 1 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisi 1 Mayıs 2020 Cuma fragmanı yayına girdi. Oyuncuları arasında Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür isimlerinin yer aldığı ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisi bu sezon final yapacak.