Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 242. Bölüm fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisinin yayınlanan son bölümünde Reyhan ameliyata girmiş, Emir ise verdiği zor karardan dolayı pişmanlık duyarak son anda yetişip ameliyatı durdurmuştu. Narin ise hasta olan Kemal’in yanından ayrılmak istememiş, Kemal ise daha fazla tepkisinin sürdürmemiş ve duvarlarını indirmeye başlamıştı. Yemin’in yeni bölümünde ise Narin, bebeği aldırmadığından dolayı Reyhan’a büyük tepki gösterecek. Emir, Reyhan’ı ve bebeği yaşatmak için elinden geleni yapacağını söyleyecek. Cavidan ise Reyhan’ın ölmesi durumunda torununun kendisine kalacağını, kendi torunu olarak büyüteceğini dile getirecek. Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı.

ÖZGE YAĞIZ (REYHAN) DİZİDEN AYRILIYOR, KURULUŞ OSMAN'A GEÇİYOR!

YEMİN 242. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 242. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Narin gözyaşları içinde Reyhan’a bebeği aldırması gerektiğini söyleyecek. Reyhan ise bebeğini aldırmamak için direnmeye devam edecek. Aşkları için büyük savaşlar veren ve büyük acılar çekenlerin öyküsü Kanal 7 ekranlarında devam ediyor.

YEMİN 5 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Oyuncuları arasında : Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür isimlerinin olduğu ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisinde final adım adım yaklaşıyor.