Kanal 7 ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Yemin 244. Bölüm fragmanı sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Yemin dizisinin yayınlanan son bölümünde Reyhan durumu kendisine benzeyen bir hasta bulmuş ve Emir ile birlikte o hastayı görmeye gitmişti. Emir ve Reyhan’a Narin ile Kemal de eşlik etmiş, Narin yine Reyhan’a riskin ne denli büyük olduğunu anlatmaya çalışmıştı. Reyhan ise bebeğini doğurmakta kararlı olduğunu yine gösterdi. Emir’de Reyhan’ı destekliyor ve bebeğin doğmasını istiyor. Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 7 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı ve özeti yine çok konuşulacak. Yeni bölümde bebeğin doğumu adım adım yaklaşırken, Reyhan ve Emir’in gerginliği daha da artacak. Narin ve Kemal ise yakınlaşacak. Yemin dizisi fragman ve özeti ile yayın detayları ortaya çıktı.

BAŞROL OYUNCUSU ÖZGE YAĞIZ (REYHAN) YEMİN'DEN NEDEN AYRILDI? HANGİ DİZİYE GEÇİYOR? İŞTE CEVABI

YEMİN 244. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 244. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yemin’in yeni bölümünde Cavidan en büyük kabusu ile karşı karşıya gelecek ve kendisine oynanan oyunu çözemeyecek. Cavidan’ın korkularıyla yüzleştiği son bölümde sürpriz gelişmeler var.

YEMİN 7 MAYIS 2020 PERŞEMBE FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 7 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür isimlerinin yer aldığı, proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait ve Karamel Yapım tarafından hazırlanan Yemin dizisi 7 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile devam edecek.