Yemin dizisi sezon finali ile ekrana geliyor. Yemin yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Yemin 245. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından dizi severlerin beğenisine sunuldu. Sezon finalinin fragmanında Reyhan her şeyi yıkmaktan ve darmadağın etmekten çok korktuğunu söyleyecek. Emir’i ise babalık heyecanı saracak ve çocuğuyla gezme planlarına şimdiden başlayacak. Bazen delirecek gibi olduğunu ve hayatın kendisine çaresizliğin ne demek olduğunu öğrettiğini söyleyen Emir, Ahmet’i bulduğunun da müjdesini verecek ve ne yapıp edip kocasını getireceğini söyleyecek. Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı yayına girdi. Sezon finalinde dizinin hayranları ekran başına kilitlenecek. Yemin dizisi fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

YEMİN 245. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 245. Bölüm fragmanı yayına girdi. Sezon finalinde Reyhan’ın ve bebeğin akıbeti ortaya çıkacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisi Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

YEMİN 8 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Yemin dizisi 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı ve özeti yayına girdi. Oyuncuları arasında Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova ve Gül Arcan Gürses’in olduğu dizinin sezon finalinde büyük sürprizler dizi severleri şaşırtacak.