Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 5 Mart fragmanı olan 199. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin’in fragman detayları ortaya çıktı. Emir ve Reyhan’ın zorlu savaşlardan geçen aşk hikayesinin anlatıldığı yapım hafta içi her gün dizi severler ile buluşuyor. Yemin dizisi son bölüm fragman detayları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 5 MART FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisi 5 Mart fragmanı yayına girdi. Yemin’in son bölümünde Gülsüm ablasına yardım etmeye karar verecek ve bildiği her şeyi Emir’e anlatacak. Gülsüm’ün son dakika hamlesi ile Reyhan’ın kurtuluşu daha da yakınlaşacak. Nebahat ise rahat durmayacak ve sinsi bir planın düğmesine basacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI (199. BÖLÜM)

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan 199. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yemin’in yeni bölümünde Oya’nın intihar ettiğini zanneden Narin büyük bir korku aşayacak. Yanlış anlama kısa süre sonra ortaya çıkacak. Oya evden uzaklaşırken, Narin ile Kemal ise baş başa kalacak. Yemin’in yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 20.00’de başlayacak.