Yeni başlayan yaz dizileri hangileri? Sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Televizyon ekranlarında izleyici ile ilk kez buluşan yaz dizilerinin isimleri belli oldu. Fox TV ekranlarında yayına başlayan Sen Çal Kapımı dizisi ve Bay Yanlış dizisi ilk bölümleri ile büyük beğeni topladı. Kanal D ekranlarında yayına başlayan Çatı Katı Aşk dizisi de büyük ilgi gören yapımlar arasında yer aldı. ATV ekranlarının komedi yaz komedi dizisi olan Gençliğim Eyvah dizisi ilk bölümleri ile izleyenleri kahkahaya boğdu. Fox TV, Kanal D ve ATV kanallarında yeni yayına başlayan yaz dizileri 2020 ayrıntıları, yaz dizilerinin oyuncuları ve hangi kanalda oynadıkları haberimizde yanıt buluyor.

YENİ BAŞLAYAN YAZ DİZİLERİ HANGİLERİ?

  • Sen Çal Kapımı (Fox TV - Hande Erçel & Kerem Bürsin)
  • Bay Yanlış (Fox TV - Can Yaman & Özge Gürel)
  • Çatı Katı Aşk (Kanal D - Furkan Andıç & Ezgi Şenler)
  • Gençliğim Eyvah (ATV - Cengiz Bozkurt & Levent Ülgen)

pınar altuğ boyu kaç, burcu ne

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ – FOX TV

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini Eda Yıldız rolü ile Hande Erçel ve Serkan Bolat rolü ile Kerem Bürsin paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter ve Melisa Döngel de yer alıyor. Romantik komedi türü ile MF Yapım tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Sen Çal Kapımı dizisinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu yazıyor. İlk bölümleri ile büyük beğeni toplayan dizi her Çarşamba saat 20.00’de ekranlarda oluyor.

BAY YANLIŞ DİZİSİ – FOX TV

Fox TV ekranlarında her Cuma yeni bölümü yayınlanan Bay Yanlış dizisinin başrollerini Özgür Atasoy rolü ile Can Yaman ve Ezgi İnal rolü ile Özge Gürel paylaşıyor. Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz, Serkay Tütüncü, Sarp Can Köroğlu ve Taygun Sungar isimleri bulunuyor. Gold Film tarafından çekilen dizinin hikaye ve senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin Tak hazırlıyor.

defne samyeli aslen nereli, oynadığı diziler

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ – KANAL D

Kanal D ekranlarında Perşembe günü yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Erhan Yazıcıoğlu, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran ve Bedia Ener rol alıyor. MİA Yapım tarafından çekilen dizinin yapımcısı Banu Akdeniz. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturan Çatı Katı Aşk dizisinin senaryosunu Saygın Delibaş ile Fethi Kantarcı yazıyor.

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİ - ATV

ATV ekranlarının eğlenceli komedi dizisi Gençliğim Eyvah dizisi de yeni başlayan yaz dizileri 2020 listesinde bulunuyor. Pazartesi günleri yeni bölümü yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi tanınan oyuncular yer alıyor. Süreç Film tarafından çekilen dizinin yönetmeni Deniz Yılmaz, senaristi ise Ayhan Barış Başar ile Ünal Yeter’dir.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim