TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat filmi izleyenlerin büyük beğenisini topluyor. Yeni Hayat Türk filminin çekildiği yer, çekim yerleri, oyuncu kadrosu ve karakterleri ile film hangi yıl çekildi, hikayesi ne? Sorularına cevap aranıyor. Yeni Hayat Türk filmi nerede çekildi, oyuncuları kim? Yeni Hayat Türk filmi ne zaman, kaç yılında çekildi, konusu ne? Sorularının yanıtı bulundu. Yönetmen koltuğunda F. Serkan Acar’ın oturduğu, senaryosunu Volkan Girgin’in yazdığı romantik komedi filmi 94 dakika sürüyor. Tayanç Ayaydın ve Gülçin Santırcıoğlu’nun başrolde olduğu Yeni Hayat Türk filminin merak edilenleri modabet ortaya çıktı.

Yeni Hayat Türk filmi nerede çekildi?

Yeni Hayat Türk filmi İstanbul’un Avrupa ve Anadolu Yakası’nda çekildi. Filmin çekimleri için farklı ilçelerde ve semtlerde set kuruldu.

Yeni Hayat Türk filmi ne zaman çekildi kaç yılında?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat filmi 2015 yılında çekildi. Zaman zaman televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan film büyük ilgi görüyor.

Yeni Hayat filmi oyuncuları kim?

  • Tayanç Ayaydın (Orhan)
  • Gülçin Santırcıoğlu (Şirin)
  • Sedef Pehlivanoğlu
  • Şamil Kafkas
  • Seda Türkmen
  • Şevket Süha Tezel

Yeni Hayat Türk filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Volkan Girgin, Elif İnci, Onur Şenol ve Okan Selvi de rol alıyor.

Yeni Hayat filmi konusu ne?

Yeni Hayat filminde Orhan’ın beklenmedik şekilde işten atılması ve sonrasında yaşananlar konu ediliyor. İşten atılan Orhan, işi için birçok şeyden vazgeçmesinin pişmanlığını yaşar ve sosyal aktivitelere katılmaya başlar. Yemek kursuna katılan Orhan, kursun ilk gününde Şirin ile tanışır ve hayatı tamamen değişir.